Gastsprekers

Gastsprekers

Toon Gerbrands- Algemeen directeur PSV
Toon Gerbrands startte zijn succesvolle carrière als volleybalcoach. Met Oranje won hij in 1997 de Europese titel. Via de schaatsploeg van DSB belandde hij in 2002 bij voetbalclub AZ. Twaalf jaar later verhuisde hij naar Eindhoven. Als algemeen directeur van PSV is hij de personificatie van het nieuwe, zakelijkere voetbal.

Leidinggeven in een topsportomgeving vraagt om visie, actie en passie. De basis voor succes is eerlijkheid en duidelijkheid, en het handelen vanuit vertrouwen. Je moet elkaar open en eerlijk aan kunnen spreken op de normen die je vooraf met elkaar hebt vastgesteld. Niet één op één, maar open in de groep of het team. Zo weet iedereen in de groep waar hij of zij aan toe is. Hierbij gaat het er om dat je het individu en de groep aanspreekt op zijn of haar verantwoordelijkheid.Hans Mesters - Sector Banker Zakelijke Dienstverlening ABN AMRO
Han Mesters is binnen de afdeling Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de Zakelijke Dienstverlening. Han geeft regelmatig presentaties over trends in zijn sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij heeft een aantal rapporten geschreven over human capital, omdat dat onderwerp het bindende element is in zijn sector. Han is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie. Hij heeft gewerkt als strategie consultant en portfoliomanager binnen de afdeling vermogensbeheer van de bank. ‘De leukste baan binnen de bank. Ik kan me bezighouden met thought leadership en het creëren van toegevoegde waarde voor klanten door het aanbieden van sector kennis’.

Dagvoorzitter

Anne-Marie Fokkens - presentatrice
De televisiecarrière van Anne-Marie begon al op 16-jarige leeftijd bij Omroep Brabant. Ze presenteerde toen een wekelijkse rubriek in Zapp. In de jaren daarna heeft ze voor verschillende regionale televisiezenders uiteenlopende programma’s gepresenteerd en geproduceerd. Van businessprogramma’s tot reisprogramma’s maar ook series over maatschappelijke thema’s en interessante ontmoetingen.

Georganiseerd door: